Lakásbiztosítás Márciusi Kampánya

2024-05-06 13:12

Lakásbiztosítás kampány 2024: Minden, amit tudnod kell! A lakásbiztosítás kampány egy évente megrendezett esemény Magyarországon, március hónapban, amikor a biztosítók igyekeznek a lakosság figyelmét a lakásbiztosítások fontosságára irányítani. Ez kiváló alkalom arra, hogy kedvező díjakért jobb feltételeket kapjon lakásbiztosítására, újraértékelje a meglévő szerződését, sőt, biztosítót váltson.

Lakásbiztosítás Márciusi Kampány: Akár olcsóbban, akár jobban!

Márciusban itt a remek alkalom, hogy megnézze, vajon jobb feltételekkel biztosíthatja-e otthonát! A lakásbiztosítás kampány során a biztosítók kedvezményekkel, extra szolgáltatásokkal várják Önt, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb lakásbiztosítást.

Mit tehet a Lakásbiztosítás Márciusi Kampány során?

 • Kedvezőbb díjért köthet lakásbiztosítást: A biztosítók igyekeznek a kampány során a legversenyképesebb díjakat kínálni, így most remek alkalom van arra, hogy összehasonlítsa a piacon elérhető ajánlatokat, és megtalálja a legmegfelelőbbet.
 • Extra szolgáltatásokat vehet igénybe: Számos biztosító a kampány keretében kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint például viharkár elleni védelem, betörésbiztosítás vagy jogvédelem.
 • Válthat meglévő biztosítójáról: Ha nem elégedett a jelenlegi biztosítójával, a kampány idején egyszerűen és gyorsan átválthat egy másik biztosítóhoz.

Mikor volt a 2024-es kampány?

A 2024-es lakásbiztosítás márciusi kampány március 1. és április 2. között zajlott. Fontos megjegyezni, hogy a kampányon kívül is bármikor van lehetősége felmondani a lakásbiztosítását és újat kötni a biztosítási évfordulóján kívül.

Hogyan vehet részt a kampányban?

 1. Hasonlítsa össze a biztosítók ajánlatait: Számos online kalkulátor és összehasonlító oldal áll rendelkezésére, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen összevetheti a különböző biztosítók díjait és szolgáltatásait.
 2. Válassza ki a legmegfelelőbb ajánlatot: Ne csak a díjakat, de a fedezetet, az önrészt, a kizárásokat és a szerződési feltételeket is alaposan vizsgálja meg a döntés meghozatala előtt.
 3. Kérjen díjmentes ajánlatot: Miután kiválasztotta a kívánt biztosítót, kérjen díjmentes ajánlatot online vagy telefonon.
 4. Kösse meg a szerződést: Ha elégedett az ajánlattal, kösse meg a lakásbiztosítási szerződést.

Tippek a Lakásbiztosítás Márciusi Kampány :

 • Ne csak a kedvezményekre összpontosítson: Fontos, hogy a díjon kívül a fedezetet, a szerződési feltételeket és a szolgáltatásokat is alaposan vizsgálja meg.
 • Hasonlítsa össze több biztosító ajánlatát: Ne elégedjen meg az első ajánlattal, szánjon időt a piackutatásra és a különböző opciók összehasonlítására.
 • Olvassa el a szerződési feltételeket: Mielőtt aláírná a szerződést, bizonyosodjon meg róla, hogy megérti az összes feltételt, beleértve a fedezeti limiteket, az önrészt, a kizárásokat és a felmondási feltételeket.
 • Kérdezzen, ha bármilyen kérdése van: Ne habozzon feltenni kérdéseket a biztosítási ügynöknek, ha bármi nem világos Ön számára.
 • Fontolja meg a kiegészítő fedezeteket: Bizonyos esetekben hasznos lehet kiegészítő fedezeteket is kötni a lakásbiztosításához, például viharkár, betörés vagy vandalizmus elleni védelemre.

Hol érdemes intézni a kampányt?

A lakásbiztosítás kampány keretében közvetlenül a biztosítóknál vagy online kalkulátorokon és összehasonlító oldalakon keresztül is intézheti a biztosítást. Mindkét opciónak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Ha a lakásbiztosításával végzett, nézze meg nem évfordulós-e véletlenül valamelyik kötelezője, mert a kötelező biztosítás kalkulátorunkkal maximális kedvezménnyel 1 perc alatt versenyeztetheti a biztosítókat.

További bejegyzések

Utasbiztosítás autóra: Figyelembe veendő szempontok

2024-06-16 09:25

Az utasbiztosítás általában az utazás során felmerülő különböző kockázatokra, mint például egészségügyi problémák, poggyászkárok vagy útlemondások, nyújt védelmet, és nem terjed ki közvetlenül az autóra vagy más gépjárművekre. Ha a gépjárművédelemre van szüksége, akkor érdemes megnézni, hogy az utasbiztosításnak van-e gépjármű asszisztencia vagy személygépjármű biztosításra vonatkozó kiegészítője, az utasbiztosítás autóra ugyanis csak ebben a formában lehetséges.

Elolvasom

Kötelező biztosítás váltás és a megtakarítás

2024-06-09 14:20

kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB) váltása egy kiváló lehetőség a spórolásra és a jobb feltételek elérésére gépjárműve biztosításában. Magyarországon évente egyszer van lehetősége a biztosítóváltásra, leggyakrabban a biztosítási évfordulón vagy a KGFB kampányidőszakban.

Elolvasom

Utasbiztosítás kötése külföldről

2024-06-16 11:30

A külföldön tartózkodók számára is fontos a biztonságos utazás, és ehhez elengedhetetlen az utasbiztosítás kötése külföldről is. Szerencsére ma már nem szükséges hazautazni a biztosítás megkötéséhez, hiszen számos biztosító társaság kínál online szerződéskötési lehetőséget.

Elolvasom
Kötelező biztosítás kalkulátor - 2024